fbpx
Abonează-te la newsletter

  Termeni și condiții

  Definiții și termeni

  Kasza Trans S.R.L.– cu sediul în Odorheiu Secuiesc, Str. Pantei, Nr.256/B , Jud. Harghita, înmatriculată la Registrul Comerţului sub nr. J19/68/2004, cod unic RO 16083428, având contul RO07BTRLRONCRT0396594701 deschis la Banca Transilvania.

  Vânzător – Kasza Trans sau orice partener Kasza Trans S.R.L.

  Cumpărător – persoană fizică / persoană juridică sau orice entitate juridică care își face un Cont în Site și efectuează o Comandă.

  Client – persoană fizică / persoană juridică care are sau obține acces la Site, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către Kasza Trans S.R.L (electronic, telefonic, etc.) sau în baza unui acord de utilizare existent între Kasza Trans și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui CONT.

  Utilizator – orice persoană fizică/juridică înregistrată pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni și Condiții Generale.

  Cont – secțiunea din Site formată dintr-o adresă de e-mail și o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumparator și istoricul Cumpărătorului in Site (Comenzi, favorite etc.).

  Favorite – sectiune din Cont care permite Cumpărătorului / Utilizatorului sa își creeze Liste.

  Lista – pagina web din Favorite în care Cumpărătorul / Utilizatorul poate adăuga Bunuri pe care le consideră a fi preferate și pe care, ulterior, le poate adăuga în coșul de cumparaturi („coșul meu”).

  Site – domeniul www.bestiletto.ro și subdomeniile acestuia.

  Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului intenția sa de a achizitiona Bunuri și Servicii de pe Site.

  Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat. Situația stocurilor, prețul produselor, culorile din imagine, descrierile/ caracteristicile/ datele tehnice, a mărimilor și culorilor disponibile pentru fiecare produs, nu sunt contractuale. Situația stocurilor evoluează rapid și este posibil ca datele de pe site-ul Kasza Trans să nu mai reflecte realitatea. Pentru informații exacte te rugăm să ne contactezi pe email: office@bestiletto.ro

  Campanie – acțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de Bunuri și/sau Servicii avand un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilita de către Vânzător.

  Contract – reprezintă contractul la distanta încheiat între Vânzător și Cumpărător, fără prezența fizică simultană a Vânzătorului si a Cumpărătorului.

  Conținut:

  toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

  conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

  orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Vânzătorului, Cumpărătorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;

  informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioadă;

  informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de către un tert cu care Vânzătorul are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă;

  date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.

  Review – o evaluare scrisă de către deținătorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare care spune dacă produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile menționate de către producător.

  Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfacție a unui Utilizator/Client/Cumpărător vis-à-vis de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfacție va fi asociat întotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumpărător asupra unui produs sau serviciu.

  Comentariu – apreciere sau observație cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

  Document – prezentele Termene și Condiții.

  Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poșta electronică (e-mail, SMS) asupra Bunurilor și Serviciilor și/sau a promoțiilor desfășurate de Vânzător într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea Vânzătorului cu referire la informațiile conținute de acesta.

  Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui Bun și/sau Serviciu de către Kasza Trans, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către Vânzător, indiferent de modalitatea de livrare.