fbpx
Abonează-te la newsletter

  POLITICA DE RETUR

  Returul produselor este acceptat doar în condițiile de mai jos:

  Produsele comandate online ce au ca modalitate de livrare: ridicarea de la punctul de lucru, nu beneficiază de retur (acestea au posibilitatea de a fi verificate și de a li se testa functionalitatea la recepție). Ne rezervam dreptul de a verifica și acceptă produsul la solicitarea clientului.

  Înainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decat cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua în care intra în posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

  Produsul returnat trebuie sa fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original, documentele care l-au însoțit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau intervenții neautorizate etc.

  Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului în maxim 30 (treizeci) zile calendaristice de la data informarii bestiletto.ro de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract și acceptarea returului, într-un cont bancar.

  bestiletto.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, în cazul in care bestiletto.ro nu s-a oferit sa recupereze el însuși produsul (se va lua data cea mai recentă).

  Pentru a beneficia de returul produselor conform Ordonantei de Urgenta 34/2014, trebuie completat formularul de retur aflat mai jos, cel târziu in a 14-a zi calendaristică de la data ridicării/primirii produsului. Formularele completate după aceasta perioada nu sunt luate în considerare. De asemenea produsul trebuie sa intre in posesia noastra cel tarziu in a 14-a zi calendaristică de la data receptionarii lui.

  Returul produselor se poate face prin curier sau posta sau venind direct la sediul bestiletto.ro, dar nu înainte de a completa formularul de retur și a primi acceptul din partea noastra.

  În cazul în care au fost achizitionate mai multe produse de același fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar dacă produsele sunt sigilate.

  Va rugam ca în momentul expedierii sau când veniți la sediul bestiletto.ro, coletul sa contina copie dupa factura sau bon.

  Nu se pot returna produse aflate în una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

  Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat

  Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc

  De retinut:

  In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

  De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuză acceptarea returului în situația unor abuzuri (returnari repetate).

  Nu vor fi receptionate coletele care nu au trecut numărul de retur pe scrisoarea de transport (AWB).

  Va rugăm verificați integritatea fizica a coletelor în momentul în care le primiți de la Urgent în prezenta curierului si cereți întocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca coletele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luată în considerare.