fbpx
Abonează-te la newsletter

  GARANȚIA PRODUSELOR

  Kasza Trans S.R.L. în calitate de vânzător al produselor, asigură garanția produselor achiziționate de dumneavoastră.
  Vă rugăm să luați la cunoștință dispozițiile prezentului Certificat de Garanție și să păstrați factură de achiziție, pentru eventuale reclamații privind lipsa de conformitate a produsului. Pentru orice reclamație, vă rugăm să ne trimiteți o sesizare în scris.

  Informațiile și pictogramele privind compoziția și instrucțiunile de curățare și întreținere a produselor, se găsesc fie pe eticheta interioară a produselor, fie pe eticheta din carton atașată acestora, fie în descrierea produselor din pagina dedicată, pe bestiletto.ro. Acestea sunt specifice fiecărui tip de produs.
  Vă rugăm să consultați semnificația pictogramelor, pentru a identifica modalitățile de întreținere/curățare specifice fiecărui tip de produs. În condiții normale de utilizare, produsele sunt garantate pentru orice defect de fabricație pe o perioada egală cu durata medie de utilizare.

  Pentru acordarea garanției vă rugăm să consultați și să respectați instrucțiunile de curățare și întreținere specifice fiecărui produs.

  Garanția devine inaplicabilă și Kasza Trans S.R.L. nu poate fi făcută răspunzătoare de niciun fel de defect ce poate apărea datorită:

  • procesului de curățare/ spălare/ întreținere care nu respectă instrucțiunile specifice
  • fiecărui produs, indicate conform celor de mai sus;
  • depozitării sau utilizării produselor în condiții de umiditate;
  • decolorării ca urmare a expunerii la soare sau alte surse puternice de căldură;
  • deteriorării;
  • reparării sau modificării făcute de persoane neautorizate;
  • uzurii normale a produsului;
  • utilizării în condiții improprii, incorecte, de către consumator, altele decât cele pentru care produsul a fost proiectat.

  Garanția comercială:

  Toate produsele comercializate de către site-ul bestiletto.ro, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare (Legii nr. 449/2003, Ordonanței de Guvern nr. 21/1992 ) și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

  Dacă Kasza Trans S.R.L. constată că produsul nu poate fi reparat, va proceda la înlocuirea acestuia. În cazul în care produsul nu este disponibil iar consumatorul nu dorește înlocuirea produsului defect cu un alt produs, Kasza Trans S.R.L. va rambursa consumatorului contravaloarea produsului, în termen de maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data primirii reclamatiei scrise și a produsului în cauză.

  Orice măsură reparatorie nu poate depăși 15 (cincisprezece) zile calendaristice de la data la care consumatorul a adus la cunoștința Kasza Trans S.R.L. lipsa de conformitate a produsului.

  Deteriorările produselor, cum ar fi, de exemplu: zgârieturile, petele, rupturile care nu au fost aduse la cunoștința Kasza Trans S.R.L. în momentul receptionarii produsului de către consumator, în vederea acordării garanției, nu sunt acoperite de garanție. Intervențiile neautorizate asupra produsului, nerespectarea instrucțiunilor de întreținere și curățare, precum și utilizarea acestuia în alte condiții decât cele pentru care a fost conceput conduce la anularea garanției.

  Atenție!

  Nu tăiați eticheta interioară a produselor!
  Lipsa etichetei interioare duce automat la pierderea garanției.
  Instrucțiuni de utilizare și întreținere pentru articolele de îmbrăcăminte (din alte materiale decât piele):
  Produsul se spală sau se curăță conform instrucțiunilor indicate pe eticheta interioară.
  În vederea spălării produsului se vor utiliza numai detergenți care respectă normele de calitate impuse de legislația UE privind siguranța utilizării acestor produse.
  Nu folosiți pentru spălarea și curățarea articolelor produse de curățat industriale, acestea putând deteriora ireversibil calitatea materialului.

  Vă rugăm să respectați recomandările referitoare la temperatura de pe etichetă.
  Nu uscați produsul prin expunerea la surse de directe de căldura (radiatoare electrice, aragazuri, etc).

  Uscarea se va face întotdeauna la temperatura camerei.
  Feriți produsul de obiecte care pot provoca zgarieturi, arsuri, perforări sau orice acțiuni fizice de natură să producă deteriorarea acestuia.

  În cazul în care apelați la servicii specializate de curățătorie și/sau spălătorie pentru întreținerea produsului, Kasza Trans S.R.L. nu poate fi făcută răspunzătoare în niciun fel de defectele care pot apărea în urma procesului de curățare și/sau spălare.

  FORMULAR RETURNARE PRODUS

  Completeaza formularul de mai jos pentru retur