fbpx
Abonează-te la newsletter

  WELCOME

  Despre
  Bestiletto

  Pasiunea noastră este munca, ne place ceea ce facem şi credem că, indiferent despre ce muncă  este vorba, dacă o facem cu devotament deplin şi cu plăcere, aceasta va fi vizibilă în rezultatul final.

  Ne plac femeile puternice, hotărâte, în ziua de astăzi este un avantaj imens, dacă o femeie este cu „picioarele  pe pământ”, astfel, este esențial ca aceasta să poarte pantofi cu toc înalt.

  Femeiile  adoră pantofii, în special pe cei cu toc înalt, care sunt adoraţi atât de femei dar și de bărbaţi.

  Astfel, doamnelor şi domnişoarelor, vă oferim din toată inima, aceşti pantofi care sunt atât sexy, cât şi confortabil, pe care îi puteţi purta zi de zi sau la ocazii speciale, indiferent de vârstă. Pe baza experienței noastre, după prima încercare a pantofilor noştri, doar alegerea culorii va fi dificilă. Pe lângă culorile de bază, veţi găsi şi culori speciale, care vor da o pată de culoare chiar și celei mai simple vestimentaţii. De ani de zile, gama de culori este în creștere chiar şi în propria noastră garderobă, de aceea ne permitem să vă recomandăm cu încredere pantofii noştri,pe care îi puteţi purta indiferent de ocazie sau vârstă.

  Produsele noastre sunt realizate manual, cu cea mai mare grijă în Polonia, iar noi le aducem direct de la producător, şi am dori ca orice doamnă sau domnişoară să știe: cu pantofi cu toc înalt poţi realiza orice!